Warta WA Terkini

Gorengan Kadaluarsa ala Banyumas

Jakarta (Humor) - GORENGAN KADALUARSA ALA BANYUMAS

Pembeli (B) : "Yu, nyong tuku gorengane..."

Penjual (J) : "Apa bae kang?"

(B) : "Lho... gorengane werna pira Yu?..."

(J): "Sing kiye pisang goreng rong ewu telu,
Mendoan rong ewu papat.
Tahu goreng rong ewu lima, kang!
Sampean arep tuku sing endi kang?..."

(B): "Walah... Gorengan wis kadaluwarsa kabeh kiye yu...?!..."

(J): "Èh... , sampean nek ngomong sing kepenak... Jajal deleng disik, sing anyar kiye nembe tak entas seka wajan kok ngomong kadaluwarsa..."

(B): "Lho..., lah sampean sing ngomong mau, pisang goreng 2003, mendoan 2004, tahu goreng 2005.
Lha siki wis taun 2017 Yu!..."

(J): "Walah lambene rika tak goreng sisan mengko tak dol rong ewu pitu las..!!!..."
 

Sumber : Sate Jawa
Foto : Istimewa
powered by Surfing Waves

Pilihan